Cynthia Lummis ønsker å utdanne kolleger i Kongressen om Bitcoin

I januar skal den nye kongressen ta sin plass i State Capitol. Ingen tvil om at kryptovaluta vil være på oppgavelisten for mange medlemmer av den kontinentale kongressen, men hvor langt vil de komme når det gjelder etsing av riktig lovgivning for å få landet på rett spor? Vel, gitt at de alle oppfører seg som senator-utvalgte Cynthia Lummis fra Wyoming, kan vi kanskje få noen ting gjort.

Lummis ønsker å gjøre Crypto til et hovedemne
Lummis er republikaner fra Cowboy State. Hun er satt til å ta plass om en måned og begynne reisen mot å gjøre Amerika alt det kan være. Som vi har vært vitne til tidligere, tar Kongressen ofte sin tid når det gjelder å sikre det amerikanske folket det de trenger for å overleve. Den andre stimulanssamtalene har gått og fortsatt i flere måneder, og så langt er det ingen ende i sikte. Skal det amerikanske folket få pengene sine?

Dette er bare ett av mange spørsmål som sannsynligvis går gjennom hodene på folk i skrivende stund. For kryptofans er det et stort antall spørsmål som krever svar, noen store er: “Når kommer kryptoreglement til å bli avklart? Vil krypto bli en vanlig form for penger? Hvor stor blir ting i USA? ”

Lummis planlegger å ta opp alle disse problemene i løpet av de neste ukene og levere rask handling slik at handelsmenn kan få de dataene de trenger. I et nylig intervju forklarte hun at bitcoin er en stor butikk med verdi, og hun vil prøve å lære sine kongressmedlemmer hvordan blockchain-teknologi kan brukes til å potensielt få slutt på de mange problemene som er vitne til med standard former for finansiering.

Fikse statsgjeld

I tillegg er hun sikker på at bitcoin kan brukes til å fikse landets nasjonale gjeldsproblem, som hun sier blir større for hver dag. Hun sier:

Jeg ser den alternative halvdelen som bitcoin fordi du har muligheten til å investere i noe som har stabilitet i butikkens verdi … Når det gjelder amerikansk valuta, blir inflasjon bakt inn i Federal Reserve’s planer for amerikanske dollar. Så det er ikke rart at kjøpekraften vår erodert. Folk som lever av sparepengene sine i pensjon, har stadig erodert kjøpekraft på grunn av inflasjon. Det vil ikke være tilfelle med bitcoin. Bitcoin gir en mer stabil verdi for folk som enten sparer nå for å leve komfortabelt i fremtiden, men også folk som har fast inntekt eller nærmer seg fast inntekt nå.

Live Bitcoin News rapporterte først om Lummis tilbake i november da hun først ble valgt til senatet. Ved pressetiden innrømmer hun at hun eier bitcoin og håner spøkende at hun er en „HODLer.“