MicroStrategy planlægger at investere yderligere 400 millioner

MicroStrategy planlægger at investere yderligere 400 millioner USD i Bitcoin

Bitcoin (BTC) er en deflationær valuta, der grundlæggende skal stige i pris. I det lange løb er dette altid sket indtil videre.

MicroStrategy, verdens største børsnoterede business intelligence-selskab, Bitcoin Loophole annoncerede planer om at investere $ 400 millioner i Bitcoin-provenu fra en værdipapirudstedelse.

Den 7. december annoncerede virksomheden planer om at investere $ 400 millioner i senior konvertible obligationer – gæld, der kan konverteres til aktier i det udstedende selskab. Meddelelsen sagde:

Microstrategy har til hensigt at investere nettoprovenuet fra salget af obligationerne i Bitcoin.

Med den nuværende Bitcoin-kurs svarer USD 400 millioner til 20.833 BTC. Dette ville øge virksomhedens Bitcoin-beholdning til næsten 62.000 BTC.

Microstrategy betaler halvårlig rente til indehaverne af sedlerne frem til december 2025. Virksomheden forbeholder sig også ret til at indløse noterne til kontanter fra den 20. december 2023.

Meddelelsen siger, at MicroStrategy kan tilbyde op til yderligere 60 millioner dollars i obligationer til sine første gangskøbere inden for 13 dage efter udbuddets start.

Værdipapirerne udstedes i henhold til regel 144 i værdipapirloven og er kun tilgængelige for kvalificerede institutionelle investorer.

Deltag i de millioner af mennesker, der allerede har opdaget, hvordan man investerer smartere ved at kopiere eller blive kopieret fra de bedste investorer i vores samfund til en anden indkomst. Start nu!

Virksomheden går all-in BTC

Som svar på MicroStrategys meddelelse foreslog Gabor Gurbacs, administrerende direktør for New York-investeringsselskabet VanEck, at udbuddet ville foreslå en digital aktivfond snarere end et børsnoteret selskab.

På hvilket tidspunkt gør et værdipapirudbud, der hæver dollars med det formål at investere i Bitcoin, et børsnoteret selskab til at være et børsnoteret fond / investeringsselskab?

– Gabor Gurbacs (@gaborgurbacs) 7. december 2020

MicroStrategy skabte ophidselse i kryptoverdenen i august, da selskabet afslørede, at det havde erhvervet Bitcoin som dets primære reserveaktiv efter at have købt 21.454 BTC for $ 250 millioner. Den følgende måned købte den yderligere 16.796 BTC for 175 millioner dollars. Købene blev foretaget via Coinbases OTC- og mæglerplatform.

For blot et par dage siden, den 5. december, meddelte administrerende direktør for MicroStrategy, Michael Saylor, at virksomheden havde erhvervet yderligere 2.574 BTC til en pris på omkring $ 19.427 hver for $ 50 millioner, hvilket bragte Har øget det samlede lager af bitcoins til omkring 40.824 BTC.

Ved den nuværende markedsværdi er MicroStrategys BTC-beholdning næsten $ 784 millioner værd. Virksomheden har nu genereret et svar på 65% overskud.

Efterspørgslen efter Bitcoin fortsætter med at stige, og der er intet tegn på, at tendensen skal ændre sig i den nærmeste fremtid.