Wall Street-investor råder flere investorer til å legge noen få prosent i Bitcoin

En stor fortelling de siste månedene er introduksjonen av institusjonell kapital til Bitcoin- rommet.

Det begynte i 2020 med Paul Tudor Jones, en milliardær Wall Street-investor som satte noen prosent av fondet sitt i BTC-futures. Han gjorde dette som forberedelse til halveringen i mai og skrev at Bitcoins knapphet vil gjøre den til den “ raskeste hesten i løpet “ i en verden der det er voldsom inflasjon.

Jones ‚jevnaldrende på Wall Street fulgte etter

Mange makroinvestorer, som er kjent for å gjøre asymmetriske spill som BTC og crypto, har siden bitt Bitcoin-pillen. Familiekontorer begynner også å foreta tildelinger til Bitcoin når de ser ut til å diversifisere ut av overvurderte eiendeler.

Likevel er ikke hele Wall Street inne på Bitcoin.

Eksempel: Fidelity Investments alene har mer enn $ 3 billioner i eiendeler under forvaltning, som er tre ganger markedsverdien av kryptovalutaområdet.

Guggenheim Investments CIO Scott Minerd , som nylig fanget Bitcoin-buggen, sa i et nylig intervju at flere investorer burde tildele en liten mengde av porteføljen til dette rommet.

Bitcoin bør kjøpes av de fleste investorer

Når jeg snakket med Bloomberg i et intervju publisert fredag, kommenterte Minerd at de fleste om ikke alle investorer burde ha noen få prosent av sin portefølje i Bitcoin. Han sa:

“2% av porteføljen din vil være 20% av porteføljen din før dette er over. Så du vil ikke bli for overvektig, men absolutt en tildeling på et par% av porteføljen din ser ut til å være et forsiktig spill. ”

Kommentaren innebærer i utgangspunktet at BTC kunne sette pris på 1000 prosent de neste årene for å styrke små tildelinger til Bitcoin til større.

Dette ligner på kommentarer fra investorer som Tudor Jones. De sier at det å ha Bitcoin i porteføljen er en rasjonell innsats på grunn av ekstrem overprising i andre aktivaklasser og den enorme mengden inflasjon som foregår i økonomien og i finansmarkedene.

Minerd forbeholdt imidlertid intervjuet ved å si at han mener at Bitcoin for tiden er i en kortsiktig „spekulativ vanvidd“ eller mani.

Han pekte spesielt på det faktum at kryptobørs som Coinbase og andre blir overbelastet til det punktet hvor de seriøst ikke kan operere og har måttet begrense noe etterspørsel.

Bitcoin har kanskje ikke toppet ennå. Som rapportert av CryptoSlate tidligere , hadde kryptovalutaen et viktig teknisk supportnivå under mandagens korreksjon.